Brugt og klargjort

Industrisymaskiner brugt og klargjort

Vi har mange års erfaring og kan derfor tilbyder industrisymaskiner brugt og klargjort.

BrandMærker: Juki, Brother, Maier, Global, Kingtex, Kansai Special, Siruba, Merrow, Rimoldi m. fl.

SKOVTEX har et stort udvalg af brugte industrimaskiner som er klargjort og klar til hurtig levering.: Et- og tonåls Stikkesting – Overlock – Dæksøm – Collerat maskiner – Flatlock – Kædesting – Blindsting – Knaphuls og knapisyr,   Tæppe overlockere – Pels – Læder – Trenser m.m.

Grunden til det stort udvalg er at vi har solgt industrisymaskiner i næsten 60 år og til forskellige brancher.: Autopolstring – Boligmontering – Broderi / Profilering – Interiør – Iværksætter – Konfektion – Gardiner – Møbelpolstring – Ortopædi – Sadelmager  – Sejlmager – Skomager – Skrædderi – Trikotage – Vaskerier – Filter industrien.

Vi anbefaler også ved brugte maskiner at medbringer eller sender et materiale klip. For at finde industrisymaskiner som passer bedst til materiale og behov vil vi gerne lave prøve syning. Det kan vi tilbyde, da vi har over 100 forskellige symaskiner til at stå klar, og kan afprøve om det er optimalt med normal transport, differentiale transport, nåletransport, overtransport, rulletransport, alternerende transport, eller skal der måske en puller til at løse opgaven – har du ingen sytråd, så forhandler vi det gode mærke Alterfil.

HUSK også ved brugte maskiner at kontrollere olie-standen en gang om måneden og ugentlig rengøring under stingpladen. Skulle uheldet mod forventning være ude, kan vi også hjælpe jer med at få den repareret.

SKOVTEX har følgende nye industrisymaskiner på lager.
Står man og mangler husholdningsmaskine kan de finde så hobbysy.