Broderimaskiner HAPPYJAPAN

Broderimaskiner HAPPYJAPAN

SKOVTEX har forhandlet broderimaskiner, fra det familie ejede japanske firma HappyJapan, i Skandinavien siden 1996. Det er i dag Danmarks mest solgte broderimaskine fabrikat, der siden 1984, har fremstillet stærke, meget stabile og driftsikre maskiner til konkurrence dygtige priser.

skovtex.dk

De leverer højteknologiske, kompakte low noise broderimaskiner med 1, 2, 4, 6, 8 og 12 hoveder, der med en fysisk dybde på 80 cm kan komme ind de fleste steder. Kvalitet, præcision, holdbarhed og ikke mindst brugervenlig.

Vi har været i branchen i mange år og derfor kan vi garantere kvalitet, så du kan realisere dine ideer. 

De nyeste HCH, HCHP, HCS2, HCD2 & 3 samt HCR3 serier, er alle med dansk menu, der gør dem meget brugervenlige og lette at betjene. Vi anbefaler et årligt serviceeftersyn samt daglig smøring og ugentlig rengøring.

SKOVTEX tilbyder broderimaskinerne på leje og leasing, såvel finansiel, som operationel. Er du mere til kontant handel og afskrivning er det også en mulighed og så giver vi selvfølgelig en tilbagekøbsgaranti.

– Broderirammer fra MIGHTY HOOP, som laver fantastiske magnet rammer som vi har på lager til alle broderimaskiner. De er populære fordi de er nemme at håndterer, kan indramme selv det umulige, ingen behov for at stille på rammen da den holder materialet ved hjælp af magneter, justerer automatisk til forskellige tykkelser, reducerer ramme mærker, mindske pres på arme og håndled.