Broderimaskiner ZSK

Broderimaskiner ZSK

ZSK_logo2019
ZSK

SKOVTEX har forhandlingen af de Tyske ZSK broderimaskiner i Danmark. Første gang i 2005 og igen 2019.
De har siden starten i 1984 udviklet sig til en af ​​markedslederne i en meget konkurrencedygtig branche.
De fremstiller svær, slidstærke og stabile maskiner i højeste kvalitet.

ZSK spænder fra små enkelthovedmaskiner til begyndere, 56 hovedmaskiner til større produktion, til tekniske systemer der går langt ud over standardprocesser.

ZSK kan man altid stole på, som professionel samtalepartner. Vi kan derfor forsikre dig som kunde om, at du får det optimale produkt til dine specielle behov.

Alle broderimaskinerne kan udstyres med et bredt udvalg af tilbehør, der er skræddersyet til dit anvendelsesområde. Vores maskiner bruges i tekstilproduktion såvel som inden for sport, medicinsk teknologi, luftfartsindustrien og i bilindustrien.

SKOVTEX lægger stor vægt på bæredygtighed og støtter dig som kunde, selv efter købet – gennem passende uddannelse og kompetent service.  Professionelle medarbejdere er på din side i alle sager, lige fra starten i broderivirksomheden til den fælles udvikling med ZSK af nye højteknologiske løsninger.

SKOVTEX tilbyder broderimaskinerne på leje og leasing, såvel finansiel, som operationel. Er du mere til kontant handel og afskrivning er det også en mulighed og så giver vi selvfølgelig en tilbagekøbsgaranti.

YouTube ZSK
ZSK hjemmeside
Teknisk broderi