Olie og Spirit spray

Olie og Spirit spray

Olie og Spirit spray

Vedligeholdelse olie og Spirit spray levere fantastiske gode produkter til tekstilindustrien.

Vi tilbyder: olier til din symaskine – silikone til dit symaskinebord / trykfod – Spray for midlertidig klæbning af stof, papir og plastic – industriel rengøringsspray der bl.a. fjerner snavs, olie, lim – rengøringsspray for kunststof til fjernelse af støv, snavs, fedt på bil interiør – pletfjerner til tekstilindustriens polstermøbler & tæpper – konserveringsmidler og vedligeholdelsesmidler.

Effektive kemikalier i spray og flydende væsker til fagfolk og krævende hobbyfolk.

Smøremidler kan være afgørende for din produktionseffektivitet, og de er ofte en integreret del af dit produkt. Uanset om du ønsker at reducere vedligeholdelsesomkostningerne på produktionslinjen med vores olier med den nyeste teknologi og lang holdbarhed og smørefedt, eller at forbedre køretøjernes eller komponenternes effektivitet med nyskabende initial-fill-smøremidler, så har vi en bred udvalg af smøremidler udviklet til at opfylde dit behov.

Gå direkte til forsiden SKOVTEX og se de gode holdbare produkter til tekstilindustrien.

Ud over at kunne tilbyde gode holdbare produkter til tekstilindustrien, så er vi også leverandør til den hobby entusiastiske kunde. Klik på HOBBYSY og kom direkte ind på vores online shop