Symaskine Brands

Symaskine brands

skovtex.dk

Vi hjælper selvfølgelig gerne med at vælge den helt rigtige symaskine til dig. Herunder en kort beskrivelse af, hvad de forskellige symaskine brands, er kendt for.

Symaskine Brands

Skal din symaskine være mekanisk eller elektronisk?

Når man taler om symaskiner, findes der to udgaver, den mekaniske og den elektroniske.

Den mekaniske er den traditionelle model, som vi kender den fra tidernes morgen. Der er oftest to knapper at vælge imellem – en til at vælge søm og en til at vælge stinglængde. Det giver dig et begrænset udvalg af muligheder, men skal du kun sy enkle ting, lave små reparationer eller er nybegynder er det en rigtig fin maskine.

Skal du have en ny symaskine i dag, anbefaler vi normalt en elektronisk. Der vil du ofte opleve et langt større udvalg af indstillingsmuligheder. Den vil også være langt nemmere at indstille ved hjælp af et lille display.

Du indtaster blot nummeret på den søm du vil bruge, og så vælger maskinen selv stinglængde og bredde. Du kan selvfølgelig justere både bredden og længden, hvis du ønsker dette anderledes. Syr du meget, kan det klart anbefales at vælge- eller udskifte den mekaniske til en elektronisk, den giver dig en mere enkel og tidsvarende sy oplevelse – lig med et perfekt resultat.

Er du nybegynder, skal du ikke frygte en elektronisk symaskine, for du kan sagtens få en maskine, der ikke har mange flere funktioner end de traditionelle mekaniske vi kender fra ”de gode gamle dage”.