Symaskine Brands

Symaskine brands

JUKI logo

Vi hjælper selvfølgelig gerne med at vælge den helt rigtige symaskine til dig. Herunder en kort beskrivelse af, hvad de forskellige symaskine brands, er kendt for.

Skal din symaskine være mekanisk eller elektronisk?

Når man taler om symaskiner, findes der to udgaver, den mekaniske og den elektroniske.

Den mekaniske er den traditionelle model, som vi kender den fra tidernes morgen. Der er oftest to knapper at vælge imellem – en til at vælge søm og en til at vælge stinglængde. Det giver dig et begrænset udvalg af muligheder, men skal du kun sy enkle ting, lave små reparationer eller er nybegynder er det en rigtig fin maskine.

Skal du have en ny symaskine i dag, anbefaler vi normalt en elektronisk. Der vil du ofte opleve et langt større udvalg af indstillingsmuligheder. Den vil også være langt nemmere at indstille ved hjælp af et lille display.

Du indtaster blot nummeret på den søm du vil bruge, og så vælger maskinen selv stinglængde og bredde. Du kan selvfølgelig justere både bredden og længden, hvis du ønsker dette anderledes. Syr du meget, kan det klart anbefales at vælge- eller udskifte den mekaniske til en elektronisk, den giver dig en mere enkel og tidsvarende sy oplevelse – lig med et perfekt resultat.

Er du nybegynder, skal du ikke frygte en elektronisk symaskine, for du kan sagtens få en maskine, der ikke har mange flere funktioner end de traditionelle mekaniske vi kender fra ”de gode gamle dage”.

Gå direkte til forsiden SKOVTEX og se de gode holdbare produkter til tekstilindustrien. Der er også mulighed for at gå direkte til følgende sider:

– Strygejern og dampborde fra Reverberi som leverer højteknologiske gode produkter med lang levetid og fungere også efter 10 år
– Broderi maskiner fra HAPPYJAPAN som leverer højteknologiske, kompakte low noise broderimaskiner med touch display
– Broderi software fra WINGS, der hjælper dig med at skabe og oprette broderi designs til maskinbroderi.
– Broderitråd fra MADEIRA, i top kvaliteterne: viskose, polyester, bomuld og metallic tråd, i forskellige tykkelser og i rigtig mange skønne farver, samt vi har flere forskellige slags vlies på lager: klippe vlies, rivevlies, stryge vlies, klæbe vlies, vandopløseligt vlies som kan fås i ruller og standard tykkelser.
– Symaskiner fra JUKI samt mange andre mærker, som leverer højteknologiske gode maskiner med lang levetid og som udfører flotte sting også efter 10 år

Ud over at kunne tilbyde gode holdbare produkter til tekstilindustrien, så er vi også leverandør til den hobby entusiastiske kunde. Klik på HOBBYSY og kom direkte ind på vores online shop