Spolemaskine

Spolemaskine

Spolemaskine

Har man en del broderihoveder, kører de konstant og er der travlhed. Så har SKOVTEX fundet den helt perfekte aflastning for hurtig oprulning af spoler.

SKOVTEX er glade for at kunne tilbyde denne fantastiske maskine. Ruller tråd på 15 spoler på en gang, hvor andre enheder kun klare 1 rulle af gangen.

Serien Bobbin winder 2.0 er en automatiske maskine, som kan fylde 70 spoler i timen!
Et patenteret system sørger for at trådende skæres automatisk, når spolen er fyldte og det fortsætter den med, indtil de 15 spoler er fyldte. Spolerne er nu klar til brug på din broderimaskine.

TGEE udvikler avanceret tilbehør til broderi branchen i samarbejde med broderibranchens behov: Oprulning af mange spoler på et minimum af indsats og på kortest tid

De har også udviklet skæremaskine til backing /vlies
Se udvalget af vlies og backing på madeira-webshop

Gå direkte til forsiden SKOVTEX og se de gode holdbare produkter til tekstilindustrien. Der er også mulighed for at gå direkte til følgende sider:

– Broderi maskiner fra HAPPYJAPAN som leverer højteknologiske, kompakte low noise broderimaskiner med touch display
– Broderitråd fra MADEIRA, i top kvaliteterne: viskose, polyester, bomuld og metallic tråd, i forskellige tykkelser og i rigtig mange skønne farver, samt vi har flere forskellige slags vlies på lager: klippe vlies, rivevlies, stryge vlies, klæbe vlies, vandopløseligt vlies som kan fås i ruller og standard tykkelser.
– Symaskiner fra JUKI samt mange andre mærker, som leverer højteknologiske gode maskiner med lang levetid og som udfører flotte sting også efter 10 år

Ud over at kunne tilbyde gode holdbare produkter til tekstilindustrien, så er vi også leverandør til den hobby entusiastiske kunde. Klik på HOBBYSY og kom direkte ind på vores online shop